Попалася голубонька, на гарячому: Одіозну суддю, яка брала хабарі ув’язнили на шість років з конфіскацією…

Вищий антикорупційний суд ув’язнив суддю Броварського міськрайонного суду Ганну Білик на шість років тюрми з конфіскацією майна. Її визнали винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а саме в отриманні однієї тисячі євро хабара – повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Крім того, Білик заборонили протягом трьох років обіймати певні посади та конфіскували в неї її автомобіль та земельну ділянку в Броварах Київської області.

СУДДЮ ГАННУ БІЛИК УВ’ЯЗНИЛИ

НА ШІСТЬ РОКІВ З КОНФІСКАЦІЄЮ МАЙНА

Як інформує Transparency International, у січні 2017 року Державна фіскальна служба виявила, що приватне підприємство без офіційного дозволу здійснює торгівлю паливом. В результаті, був складений протокол про адміністративне правопорушення, а 13,5 тон дизпалива вилучено.

У травні того ж  року адміністративний протокол потрапив на розгляд до судді Білик. Вона ухвалила постанову, якою закрила провадження щодо працівника приватного підприємства у зв’язку з закінченням строків накладення стягнення. При цьому суддя не вирішила питання щодо вилученого дизпалива.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Попалася голубонька, на гарячому: Одіозну суддю, яка брала хабарі ув’язнили на шість років з конфіскацією…