Прямо в ці хвилини у Маріуполі тисячі людей вийшли з прапорами України і від малого до старого святкують звільнення від “ДНР”

По центральному проспекту Маріуполя проїдуть потужні “Дозор”, “Козак”, “Спартан”, БТРи та інша бронетехніка.

У Маріуполі почалося масштабне святкування сьомої річниці визволення міста від російських найманців “ДНР”. На центральній вулиці міста проходить військовий парад з нагоди військової операції, в рамках якої 7 років тому штурмовий батальйон “Азов” за підтримки ЗСУ вибив з міста сили так званого “ДНР”.

Пряму трансляцію параду веде “Національний корпус

Завдяки перемозі Україна повернула під свій контроль півмільйонний місто стратегічного значення на березі Азовського моря.

На честь звільнення від кремлівських найманців в Маріуполі проводять військовий парад і масові святкові заходи

У місті повсюдно звучить гасло “Слава Україні!” – “Героям Слава!”, Які активно підтримують як військові, так і жителі міста.

Як вдалося з’ясувати журналістам, по центральному проспекту Маріуполя проїдуть потужні “Дозор”, “Козак”, “Спартан”, БТРи та інша бронетехніка. Парад завершиться на Театральному майдані, де відбудеться нагородження захисників Маріуполя. З нагоди масштабних святкувань на вулиці міста вийшла велика кількість людей з прапорами України та національною символікою.

 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Прямо в ці хвилини у Маріуполі тисячі людей вийшли з прапорами України і від малого до старого святкують звільнення від “ДНР”