В це буде важко повірити, але “группа”, яка знищила п’ять ворогів, вона насправді складалася з… Oдного! Звичайного Бійця

Вчора представник терористичної організації «ЛНР» із сумом на морді обличчя повідомив ротом у камеру, що загін українських діверсантів-спецназівців кількістю від роти до групи армій підступно атакував ВОП під селищем Голубівське, внаслідок чого кількість автохтонного населення цього опорного пункту стрімко зменшилась з 5 (п‘яти) голів до нуля.

Є тільки одне маленьке зауваження.Спеціальна диверсійна група космічного десанту Збройних Сил України, яка з використанням американської секретної зброї за декілька хвилин знищила 5 (п‘ять) бойовиків на тому ВОПі, складалася з 1 (одного) українського бійця.Ще раз.Группа. Що знищила п’ять ворогів. Складалася з. Одного. Звичайного. Бійця.

Боєць живий, з ним все гаразд. П‘ять ворогів не живі, з ними теж все гаразд. Інформацію я підтвердив з трьох джерел.

Це не фантастика. Це набагато краще. Це Збройні Сили України.Любіть тих, хто робить смерть ворогам. Вони того варті.

Юрій Гудименко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

В це буде важко повірити, але “группа”, яка знищила п’ять ворогів, вона насправді складалася з… Oдного! Звичайного Бійця