Жaхливa новина. На жaль вночі oбiрвaлоcя життя Андрія Бешти, який був одним з найвисокопрофесійних спеціалістом і віддано працював в інтересах нашої держави

Посол України в Таїланді Андрій Бешта помер у ніч на неділю, 30 травня. Чоловіку було 44 роки, причини летального випадку поки невідомi

Його звільнили з цієї посади у квітні й він уже готувався до повернення в Україну. Про трагічну звістку повідомив президент України Володимир Зеленський

“Жахлива новина. Вночі обірвалося життя посла України в Таїланді Андрія Бешти. Він був доброзичливою людиною та високопрофесійним дипломатом, який віддано служив інтересам нашої держави. Висловлюю щирі співчуття його родині та близьким”, – написав гарант.

Зауважимо, що за дипломатичними правилами, деякий час після офіційного звільнення з посади посла він ще лишається у країні перебування, закриває справи та проводить прощальні зустрічі й перемовини у статусі представника країни. Саме цим український дипломат і займався протягом останніх тижнів.

“З глибоким сумом сповіщаємо, що 30 травня на 45-му році життя відійшов у вічність Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Таїланд Андрій Петрович Бешта. Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким померлого у зв’язку з цією непоправною втратою. Світла пам’ять про Андрія Бешту завжди житиме в наших серцях”, – повідомили у Міністерстві закордонних справ.

Що відомо про померлого посла

Андрій Бешта народився 14 грудня 1976 року в місті Рожище Волинської області. Він із відзнакою закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, спеціаліст із міжнародних відносин, перекладач.

У МЗС України із 1998 року. Він працював за кордоном у Постійному представництві України при ООН, а також Посольстві України в Королівстві Таїланд. Бешта був фахівцем із питань діяльності ООН та інших міжнародних організацій.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Жaхливa новина. На жaль вночі oбiрвaлоcя життя Андрія Бешти, який був одним з найвисокопрофесійних спеціалістом і віддано працював в інтересах нашої держави