Це був мій єдиний син: Батько 11-рiчнoгo хлопчика, якого зrваaтyвaли і вбuлu, рoзпрaвивcя з “пeдoфiлoм”

У Дніпрі судять чоловіка, 11-річного сина якого знайшли вбитим і зґвалтованим минулого року. Батько дитини зі своїми друзями жорстоко вбили 35-річного місцевого жителя, якого запідозрили у педофілії.

Про це йдеться у сюжеті “Надзвичайних новин”.

У Дніпрі у лісопосадці знайшли тіло 35-річного місцевого тракториста, якого вважали безвісти зниклим. Перед смертю чоловіка роздягли, катували, жорстоко били, а потім намагалися спалити тіло.

Підозрюваних у вбивстві чоловіка оперативно розшукали. Ними виявилися троє місцевих жителів. На суді вони зізналися, що запідозрили вбитого у педофілії – він начебто, полював на 12-річну школярку. За словами підозрюваних, до них звернулася мати дівчинки і показала переписку з дорослим чоловіком, який її розбещував.

За словами адвоката підозрюваних, дружина вбитого відмовилася від цивільного позову, хоча мала на це право, коли дізналася причину того, чому її чоловіка викликали на відверту розмову.

Одним із трьох затриманих виявився батько 11-річного Родіона Волкова, тіло якого торік виявили у покинутій будівлі зґвалтованим і вбитим. Вбивцю хлопчика знайшли, ним виявився  59-річний чоловік, який неодноразово відбував термін за крадіжки. Він зізнався у скоєному. 

35-річний Олександр Тептиш зник минулої осені. Він мав їхати до батьків у село, але так і не доїхав. Він працював трактористом на одному із комунальних підприємств Дніпра. Чоловіка посадили у машину і вивезли за місто, де катували і вбили. 

Як розповідає сестра вбитого Лілія, її брат ніколи не торкався дітей, був спокійним і непитущим. Жінка додала, що, найімовірніше, злочинцям вдасться уникнути покарання. Двох з них вже випустили із СІЗО.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це був мій єдиний син: Батько 11-рiчнoгo хлопчика, якого зrваaтyвaли і вбuлu, рoзпрaвивcя з “пeдoфiлoм”