Порошенко має таке ж відношення до патріотизму як морська свиня до моря і свиней, гляньте сюди – Сиротюк (ФОТО)

Прочитайте це обов’язково, щоб переконатися, що Порошенко має таке ж відношення до патріотизму як морська свиня до моря і свиней.

Хоча до свиней екс-гарант може й має відношення і схожість.

Захланністю і бажанням мати рило біля корита.

Є одне питання до порохоботів? Чому ви так навіжено захищаєте Медведчука — ката Стуса?

І друге, Порошенко постійно кричав під час президенства: «не критикуйте мене, бо я президент воюючої країни».

Чому тепер так навіжено критикує президента воюючої країни та підриває основи державності.

Бо після нього хоч потоп?

Андрій Мохник

‼️Присяга сепаратиста Аксьонова – наслідок мінської капітуляції Порошенка❗ Маємо те, на чому з вересня 2014 року завжди наголошувала «Свобода», «мінські домовленості» – це загроза національній безпеці України. Саме тому наша свободівська фракція 16 вересня 2014 року єдина голосувала проти внесених президентом Порошенком законопроектів «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» (сумновідомий закон про особливий статус Донбасу – http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=52182) та – УВАГА! бо про це Порошенко та інші «сором’язливо» мовчать – «Про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей» (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=52183).

Обидва антиукраїнськи закони були ухвалені з брутальним порушенням регламенту, коли за вказівкою голови Верховної Ради Турчинова вимкнули табло, а з ложі преси вигнали журналістів. Після «голосування» Турчинов від ліхтаря оголосив результати цієї ганьби. Так само, як 16 січня Олійник оголошував результати «голосування» за диктаторські закони Януковича. До речі, списку тих негідників, які 16 вересня 2014 року голосували за закони про особливий статус Донбасу та амністію сепаратистам, немає досі. Його не дають навіть на вимогу народних депутатів!

Знаковою є доля цих законів після ухвалення. Закон про особливий статус Донбасу Порошенко тихенько підписав через місяць після ухвалення парламентом, коли пристрасті вляглися. Це, правда, не заважало декілька разів продовжувати його дію. Зокрема, сам Порошенко разом з медведчуками та зеленськими ДВІЧІ голосував за продовження дії цього продиктованого кремлем закону. Більше того, він нагнув парламент і спричинив криваву провокацію 31 серпня 2015 року (за інформацією журналіста Володимира Бойка цим керував заступник голови СБУ Анатолій Дублик), щоб включити в Конституцію особливий статус Донбасу. Тоді у Верховній Раді знайшлося 265 державних зрадників, які підтримали Порошенка і проголосували за вимоги путіна.

Другий закон про амністію сепаратистам, який ухвалили 16 вересня 2014 року, Порошенко так і не підписав. Він жорстко пресував парламент, щоб його ухвалити, бо це була умова п.6 так званого Мінського протоколу, який підписали не лише Тальявіні, Кучма і Зурабова, але й покидьки захарченко і плотніцький, з якими, як стверджував Порошенко, категорично не можна сідати за стіл переговорів.

Отже, п.6 – Ухвалити закон про недопущення переслідування і покарання осіб у зв’язку з подіями, які відбулися в окремих районах Донецької та Луганської областей України.

Попри це, пункт про амністію сепаратистам Порошенко погодився включити у Комплекс заходів щодо виконання Мінських угод від 12 лютого 2015 року (п.5): Забезпечити помилування і амністію шляхом введення в чинність закону, що забороняє переслідування і покарання осіб у зв’язку з подіями, що мали місце в окремих районах Донецької і Луганської областей України (https://www.unian.ua/…/1043303-opublikovano-povniy…). Тому мляве блокування трибуни фракцією Порошенка, щоб не дати прийняти присягу сепаратисту Аксьонову, суперечить всьому тому, що зробив Порошенко, щоб Аксьонов і йому подібні вороги України були нардепами.

Бо, як стверджує і наголошує Порошенко «альтернативи мінському процесу не існує». А аксьонови це частина цього процесу. Коротше, «жму руку, абнімаю»©

Возможно, это изображение в мультипликационном стиле (текст)

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «2 11.принять программу экономического возрождения донбасса и восстановления жизнедеятельности региона. 12. предоставить гарантии личной безопасности консультаций. для участников участники грехсторонней контактной группы: посол хайди тальявини второй президент украины л.д.кучма посол рф в украине м.ю. рабов len aa /- кри Tuguse а.в.захарченко и.в.плотницкий»

На зображенні може бути: 1 особа та текст

На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 13 человек, в том числе Андрій Міщенко та люди стоять

Джерело

Порошенко має таке ж відношення до патріотизму як морська свиня до моря і свиней, гляньте сюди – Сиротюк (ФОТО)
Дмитро Ярош: На час карантину зарплату для всіх чиновників і президента встановити на рівні мінімальної!