Оcь вам і Зeлeнcький…Людям зі слабкими нервами дальше краще не читати, особливо на ніч

Президент Зеленський замахнувся на святе – на держдачі. (Людям зі слабкими нервами далі краще не читати, особливо на ніч) .Виявляється – хто б міг подумати? – Тільки в двох маленьких, але золотих селах Конча-Заспі і Пуща-Водиці функціонують за державний рахунок аж 100 дач. Таких, знаєте, полуфазенд – полудворців. З павичами, водоспадами і золотими унітазами …

І живуть в цих полудворцях – за державний рахунок, звичайно! – важливі для України люди: колишні міністри і подільники Януковича (Зеленський назвав Табачника і Богатирьову, але там, звичайно, повний гадючник – у них там гніздо). А також живуть в цих державних полуфазендах «шістки» Порошенка (Зеленський назвав Зубко, але там їх хоч греблю гати).

Президент Зеленський розпорядився провести повний аудит державних земель і резиденцій в Конча-Заспі і Пуща-Водиці, встановити перелік осіб, які там проживають, з’ясувати, за яких умов вони отримали право проживати на держдачах. Надалі, пообіцяв Зеленський, планується «велике переселення цих народів».

Добре б по маршруту «Конча-Заспа – Лук’янівське СІЗО». Як не кажи, а Лук’янівка – теж держдача, там малюська такий євроремонт забабахати … Виселити всіх. Залишити одну-єдину госдачу.І нехай в ній під державною охороною живе сім’я нашого президента Зеленського Володимира Олександровича

Нехай на єдину, дійсно престижну, що охороняється держдачу живуть Володя, і Оленка, і їх діти як і положено по закону

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Оcь вам і Зeлeнcький…Людям зі слабкими нервами дальше краще не читати, особливо на ніч