«Будете ходити під себе і довго страждати!» Крик душі італійського патологоанатома про коронавірус вразив мережу

У мережі опублікували пост італійського патологоанатома, який розповів неприємні подробиці лікування від коронавірусу, мотивуючи людей дотримуватися карантину і заходів безпеки.

Його опублікувала українська журналістка в Італії Маріанна Сороневич. За її словами, якщо комусь здадуться ці слова перебільшенням, то тільки тому що епідемія ще набрала повну силу в його місті.

«»Я не можу сидіти вдома 40 днів…» – не хвилюйтеся, лікарі введуть вам в глотку трубку, подібну до тієї, якою ви поливаєте город, а потім проштовхнуть її трахеєю вниз. Вам продуватимуть легені протягом 15 днів, а ви нерухомо лежатимете в ліжку. Самотній! Під легкою анестезією, з пневмонією і лихоманкою 39 градусів», – зазначив патологоанатом.

Він підкреслив, що у гіпотетичного пацієнта буде 15-20 днів, щоб дивитися тільки в стіну, в той час як йому ставитимуть крапельниці, мірятимуть тиск, температуру, насичуватимуть кров киснем.

«Вам братимуть кров не тільки з вен, а й з артерій, а вони розташовані набагато глибше і їх важче знайти. Ви будете ходити по великому під себе або, якщо встигнете, то в судно. Вам вставлятимуть катетер в сечовий міхур», – описує лікар процес лікування.

Він зазначив, що у пацієнта з’являться пролежні, які можуть бути дуже глибокими – до кістки, а також вони смердять і болять.

Навіть коли пацієнта випишуть з лікарні, йому доведеться довго приймати ліки.

«У вас будуть тривалі запалення і довгі страждання. У гіршому випадку, ви можете заразитися якимись стійкими бактеріями, але це не важливо – вам всього 20 років, у вас є вся життя для лікування. Приємною прогулянки!» – зазначив лікар.

Він також додав, що це все станеться, якщо буде місце в лікарні і вільний апарат штучної вентиляції легенів.

«Тобто, якщо ви живете в Україні, а не в Італії, Іспанії чи Німеччині, в більшості випадків вас мине подібна доля, бо апаратів штучної вентиляції легенів просто на всіх не вистачить …. Ви згасне в ліжку свого будинку», – резюмував патологоанатом.

Пост викликав бурхливе обговорення в соцмережі, думки розділилися. Більшість вважає, що все ж потрібно дотримуватися карантину, ніж потім проходити жахливі процедури, а деякі вважають його перебільшеним.

https://www.facebook.com/m.soronevych/posts/2269318186708165&width=500&show_text=true&height=515&appId

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Будете ходити під себе і довго страждати!» Крик душі італійського патологоанатома про коронавірус вразив мережу