Тільки змінюйте начинки. Молочний заливний пиріг з будь-якими ягодами

Найшвидший заливний  пиріг на  молоці в який можна додавати будь-які ягоди або  фрукти в якості  начинки і щоразу насолоджуватися новим смаком. Крім ягід у такий  пиріг відмінно підходять яблука чи шматочки інших фруктів, які зараз почнуть дозріють, це персики, абрикоси, груші чи сливи.

Таку випічку я роблю за лічені хвилини, у будь-який час, коли захотілося смачненького до чаю ввечері або для частування, якщо чекаємо на гостей.

Пиріг на заливній молоці з ягодами – рецепт для найшвидшого приготування

Для тіста потрібно трохи продуктів – це:

2 яйця;
5-6 ст.л. цукру;
120 мл. молока;
Дрібка солі;
3-4 столові ложки соняшникової олії (рафінованої);
160-180 гр. пшеничного борошна;
1 пакетик розпушувача (9-10 гр.).
Для  начинки будь-які ягоди – полуниця, смородина, малина чи шматочки  фруктів.

Як приготувати швидкий заливний пиріг з ягодами.
Ягоди відразу помити і покласти на серветки або паперові рушники, щоб увібралася вода.

Робимо тісто. У глибокій мисці змішати яйця із цукром та  молоком. Не треба збивати, але розмішати треба добре, щоб розчинилися крупинки цукру.

Через сито всипаємо борошно та розпушувач. Кількість борошна вказала приблизно, тут все залежить від розміру яєць і самого борошна. Дивіться, щоб по густоті було приблизно, як на оладки. Перемішуємо, щоб не залишилося борошняних грудочок.

Наливаємо олію і ще раз змішуємо. На цьому етапі можна ввімкнути духовку на 180 градусів.

У змащену олією форму виливаємо тісто і зверху укладаємо ягоди. Можна також змішувати із тістом, але акуратно. Також якщо робите  пиріг з яблуками, то якщо їх дрібно нарізати і змішати з тістом, то добре пропікається і виходить смачно.

Ставимо  пиріг із ягодами в духовку на середній рівень, нагрівання – верх-низ. Час випікання близько 30-40 хвилин. Орієнтуйтеся по духовці.

Під час випікання, тісто буде підніматися і деякі викладені зверху ягоди опиняться всередині  пирога. Вийде він весь із  начинкою. Швидко, просто та смачно!

Тільки змінюйте начинки. Молочний заливний пиріг з будь-якими ягодами
Заліз через ясна: стоматолог під пломбою виявила кліща, який заразив жінку старшною хворобою (фото)