У дитсадку Києва вихователі кaрали і висміювали хлопчика за те, що він ходить до туалету стоячи. ВІДЕО

В одному з столичних дитячих садків хлопчикам ходити до туалету стоячи забороняють.

Малечу карають за це, і висміюють перед іншими дітьми. Про цю історію написала в соцмережах мама хлопчика, який і став жертвою таких садистських методів виховання. (Щоб побачити ВІДЕО — проскрольте вниз)

Як таке перевиховання може вплинути на дитячу психіку, розповіли у сюжеті Сніданку з 1+1.

«Викличемо «поліцію» за те, що ти пісяєш стоячи», — такий своєрідний метод виховання в одному зі столичних дитячих садків. Про це в групі «БАТЬКИ SOS» написала Олександра — мама чотирирічного Влада.

Її сину вихователі не просто забороняли ходили до туалету стоячи, а навіть висміювали, якщо той робив це звичним для себе способом. «Їх карали: садили на стільчик в середині групи і викликали «поліцію», а діти повинні були з дитини сміятися», — розповіла мати. 

Своє обличчя жінка показувати не схотіла, бо хвилюється за себе, а також за те, аби не зацькували її дитину. Про покарання за начебто «не правильне» ходіння в туалет Олександрі розповіла мама іншого хлопчика з групи. Тож жінка одразу почала дізнаватися, чи грозилися в садочку викликати «поліцію» її сину. Той розповів, що така ситуація була.  Цей випадок шокував всю родину.

За словами жінки, у дитсадку вихователі та його директорка такі «методи виховання» заперечують. «Хоч є дітки, які підтверджують, що Влада систематично карають», — розказала вона. 

«Сніданок» звернувся до директорки дитсадка, аби дізнатися, чи мала місце така ситуація. «Я коментарів зараз не надаю. Триває стосовно цього питання службове рослідування», — розповіла вона. Своєю чергою, вихователька після нашого дзвінка директорці слухавку взагалі не взяла.

Як саме  хлопчику справляти потребу, з фізіологічної точки зору, немає абсолютно жодної різниці, каже сімейний лікар Антон Асонов. «Це на стан здоров’ не впливає», — розповів він. Сварити його, мовляв, ходи так, а не інакше, не можна. «Дитина починає стримуватися і не ходити до туалету. Це вже може призводити і до реальних проблем зі здоров’ям, до запальних захворювань, до проблем із сечопуском тощо», — наголосив медик.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У дитсадку Києва вихователі кaрали і висміювали хлопчика за те, що він ходить до туалету стоячи. ВІДЕО