“За полеглих побратимів”: ЗСУ щойно завдали контрудару по російським військовим: у противника великі втрати – Залужний

Передові підрозділи ЗСУ нанесли серію масованих контрударів по позиціях російських найманців на передовій Донбасу, внаслідок яких противник зазнав важких втрат. 

Про це повідомляють інформаційні агентства з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенанта Валерія Залужного, яке було опубліковано на сайті  Міністерства оборони.

За словами командувача, з початку вересня російські найманці масовано обстрілювали позиції українських військових протягом 59 раз, а також регулярно використовували заборонені Мінській угоді види зброї. В результаті обстрілу один український військовий загинув, більше 10 отримали поранення. 

Однак підрозділи ЗСУ адекватно відповіли російським військовим. “На обстріли противника військовослужбовці Об’єднаних сил дають адекватну відповідь. За даними нашої розвідки, втрати ворога склали 6 убитих і 12 поранених”, – написав він. Командувач підкреслив, що ситуація на передовій повністю контролюється підрозділами української армії. “Ворожі провокації є інструментом політичного тиску.

Ми, як люди військові, на них не піддаємося. Зате постійно готуємося до відбиття різних загроз, в тому числі і загрози повномасштабного вторгнення”, – підкреслив Залужний. Сьогодні з ранку  з’явилася нова інформація про втрати з боку бійців української армії.

За даними штабу 11 вересня на Донбасі в результаті ворожого вогню двоє українських військовослужбовців загинули, дев’ять – отримали поранення, ще один – бойове травмування.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“За полеглих побратимів”: ЗСУ щойно завдали контрудару по російським військовим: у противника великі втрати – Залужний