Заборона на авто, комендантська година і життя «за перепустками»: на українців чекають нові жорсткі правила

Найближчим часом українцям можуть заборонити вільно переміщатися вулицями своїх міст

Як повідомляє Телеграм-канал «Жінка з косою» з посиланням на своє джерело, український уряд розглядає можливість посилення карантинних заходів в країні. Зокрема, розглядається можливість ввести заборону на вільне переміщення вулицями міста або використання свого автомобіля.

«Це буде можливо тільки за дозволом, тобто будуть знову видавати перепустки. Буде градація пропусків, тимчасові і постійні», — йдеться в повідомленні.

Окрім того, найближчим часом в Україні закриють останні МАФи, лотки і кав’ярні на винос, що стане серйозним ударом по малому бізнесу. В країні закриють все крім продуктових магазинів, які також будуть працювати обмежений час, як і банки. Також вночі будуть працювати «чергові магазини і аптеки по місту».

Підкреслюється, що зараз влада зосередиться на тому, щоб максимально скоротити контакти українців один з одним. Вулиці буде патрулювати поліція, військові і Нацгвардія.

Також повідомляється, що в Києві силовики наполягають на тому, що комендантська година допоможе запобігти мародерству. Однак, в Офісі президента поки не підтримують такі жорсткі заходи. Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Заборона на авто, комендантська година і життя «за перепустками»: на українців чекають нові жорсткі правила