CKOTOБAЗА ЗБУНТУВАЛАСЬ! Депутати, “віпи”, в яких виявили коронавірус, вимагають в лікарні для окремих палат..

За словами медперсоналу Олександрівської лікарні міста Києва, де лікуються “віпи” з т.зв. “куршавельської групи”, ординаторські переобладнують на VIP-палати, бо нардепсько-бізнесова скотобаза НЕ ХОЧЕ селитися по двоє-троє, а вимагає одиночних палат зі всіма “ніштяками”.

Окрім цього, скотобазу обурює, що біля них не знаходиться медперсонал на постійній основі…

А що ви хотіли, бл.дь? Інфекціоністів та вірусологів навіть в університети не набирали останні 5 років – їх ДУЖЕ мало, і вони мають доглядати за ВСІМА пацієнтами, а не тільки за вашими “обраними” жопами. Жрітє, що посіяли.

Вітчизняна медицина на ладан дихає ВСІ роки з часів відновлення Незалежності, тому прошу тих, у кого є фаворит серед всіх Міністрів охорони здоров’я України подумати, перш ніж писати якийсь коментар. Моя дружина – вірусолог в ОХМАТДИТ, так от їх всіх, разом із завідувачкою ТРОЄ на всю лабораторію ОХМАТДИТ (!!!) замість хоча б семи! Це щоб ви розуміли реалії…

Так що ще раз – жрітє. Це ВИ наробили, ви і розхльобуйте. Я розумію, що це не “Шаріте” і не Рудольфінерхауз”, втім, це одна з найкращих ДЕРЖАВНИХ, СТОЛИЧНИХ лікарень. Скажіть “Дякую, дуже дякую!” за те, що вас там у “шанхай” не поклали, а ще в більш менш палати. В “шанхаї” ви б зрозуміли сповна, яку катастрофічну х.йню ви всі натворили…

Не подобається їм, бл.дь…

Назар Приходько

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

CKOTOБAЗА ЗБУНТУВАЛАСЬ! Депутати, “віпи”, в яких виявили коронавірус, вимагають в лікарні для окремих палат..