Віддайте мої хвилини на кисні синові: у Київській області не стало чоловіка який віддав кисень хвороmу синові

В Київській області в одній з районих лікарень чоловік nомер від к0ронавірусу.

Він пожертвував свої хвилини на кисневому концентраторі синові, який теж хворий на C0VID-19.

Про це повідомила волонтерка Дана Ярова у соцмережах.

За її словами, в лікарні інфікованим коронавірусом лише на 15 хвилин дають кисневі концентратори, бо їх не вистачає. Дана Ярова позичила концентратор у іншої волонтерки для хворого, котрого не реанімують через брак місць у реанімації.

А в одній з районих лікарень інфікований чоловік, який віддав свої хвилини на концентраторі синові, nомер. 

«В районному центрі батько і син потрапили до лікарні. І ті ж 15 хвилин на добу їм давали кисень. Батько відмовився від своїх 15 хвилин в день на користь сина.

Батько помер, сина продовжують лікувати. Тільки от не знаю, за померлого батька йому дають ще 15 хвилин кисню, або вже ні», — написала Ярова.

Вона відзначила, що 15 хвилин кисню для людини, котра постійно задихається, дуже мало. «Хто не пережив ознаки задишки під час коронавірусу, не зрозуміє.

В мене був концентратор, але на підкірці все одно цей моторошний страх, що наступного разу ти можеш не вдихнути. Я задихалася настільки, що не могла розмовляти.

І ще раз, це я була з концентратором. А тепер уявіть людину, яка задихається добу і йому на 15 хвилин дають подихати киснем», — розповіла волонтерка.

Нагадаємо, у Житомирі від коронавірусу померла викладачка Житомирського державного технологічного університету. За кілька днів до цього жінка потрапила до реанімації 1-ї міськлікарні і повідомила, що у медзакладі немає кисню.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Віддайте мої хвилини на кисні синові: у Київській області не стало чоловіка який віддав кисень хвороmу синові