Вчора мою маму побuв заступник начальника відділку поліції… Я прошу всіх хто може, допомогти poзпoвсюдuти цю історію…, — українка (ВІДЕО)

24.03.2020 року мою маму побив заступник начальника Сахновщинського відділку поліції Кудлай Сергій Васильович.

Ви спитаєте за що він це зробив?

А зробив він те за те, що вона пішовши на зустріч одній жінці,яка попросила продати їй дрова (відразу говорю,що дрова які і стали причиною цього, були напиляні в власному садку і є дровами з фруктових дерев). Свій «геройський» вчинок він мотивував тим,що зараз карантин і дії моєї мами це, далі цитата «СТАТЬЯ»

Але напевно «шановний» забув ,що дрова це паливо, і не є забороненим товаром під час карантину. Та власне і дрова то не були продані.

Також цей » обеліск правопорядку » кричав , що підкине моїй мамі наркотики та застреле собаку.

Також ВОНО, Кудлай Сергій Васильович , БУВ стані алкогольного сп’яніння.

В мене немає слів, щоб описати мої внутрішні відчуття…

Я прошу всіх хто може , допомогти розповсюдити цю історію.

Щоб про цього «героя спокійного сну громадян» дізналися як можна більше людей!

24.03.2020 року моє маму побив заступник начальника Сахновщинського відділку поліції Кудлай Сергій Васильович. Ви спитаєте за що він це зробив? А зробив він те за те, що вона пішовши на зустріч одній жінці, яка попросила продати їй дрова (відразу говорю, що дрова які і стали причиною цього, були напиляні в власному садку і є дровами з фруктових дерев). Свій "геройський" вчинок він мотивував тим, що зараз карантин і дії моєї мами це, далі цитата "СТАТЬЯ"Але напевно "шановний" забув, що дрова це паливо, і не є забороненим товаром під час карантину. Та власне і дрова то не були продані. Також цей "обеліск правопорядку "кричав ,що підкине моїй мамі наркотики та застреле собаку. Також ВОНО, Кудлай Сергій Васильович, БУВ стані алкогольного сп'яніння. В мене немає слів, щоб описати мої внутрішні відчуття… Я прошу всіх хто може , допомогти розповсюджети цю історію. Щоб про цього "героя спокійного сну громадян "дізналися як можна більше людей!#нампишут

Gepostet von Харьков 1654 am Dienstag, 24. März 2020

Алёна Бабаян
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вчора мою маму побuв заступник начальника відділку поліції… Я прошу всіх хто може, допомогти poзпoвсюдuти цю історію…, — українка (ВІДЕО)