У Києві таксі вилетіло на тротуар і збило людей: двоє загиблих (фото і відео)

На Окружній дорозі в Києві 13 листопада автомобіль служби таксі Uber збив на зупинці двох людей, ще одного чоловіка затиснуло між авто й кіоском. Смертельна аварія трапилася навпроти “Електронмашу” приблизно о 08:00 в результаті зіткнення з Нyundai.

За словами очевидців, після удару таксі вилетіло на тротуар і влетіло в кіоск. Як повідомили у поліції Києва, двоє осіб померли від отриманих у ДТП травм, але вже під час надання медичної допомоги. Передає Obozrevatel.

Спершу в соцмережах зазначили, що в аварії одна дівчина загинула, ще троє – двоє чоловіків і жінка – отримали серйозні травми. Чоловіку, якого затиснуло, допомагали поліцейські, поки чекали рятувальників і швидку.

Інформація про причини ДТП і стан постраждалих уточнювалася, а пізніше правоохоронці підтвердили смерть двох постраждалих в аварії з Uber.

“У Святошинському районі водій таксі UBER не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Hyundai, виїхав на тротуар і наїхав на трьох пішоходів, які стояли на зупинці громадського транспорту. Під час надання медичної допомоги двоє постраждалих померли. Проводиться перевірка”, – повідомили у столичній поліції.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Києві таксі вилетіло на тротуар і збило людей: двоє загиблих (фото і відео)