Суддя тaкoгo нe чeкaв – пoкaзaли вcе, врaжaючi cтaтки: “Вiд Київщини дo Кaрпaт”. Укрaїнцi пpигoлoмшeнi (Відео)

Родина члена Конституційного суду України Віктора Кривенка володіє великою кількість земельних ділянок практично по всій території України. Також журналістам вдалось знайти розкішний маєток судді вартістю 30 мільйонів гривень, от тільки в декларації він зазначений як недобудова. А власну ферму він взагалі приховав

Про це повідомляє Стопкор.

Маєток судді Конституційного Суду Віктора Кривенка розташований на Київщині, у селі Мотижин. Обійстя охоплює одразу 4 ділянки загальною площею 70 соток.

На території – будинок на понад 500 квадратів, впритул до нього – спортзала з критим басейном. А на подвір’ї – господарчі споруди, гараж та будиночок для гостей. Також тут є дитячий майданчик, альтанка й фонтан.

Щоправда, хатинку на три поверхи Кривенко котрий рік поспіль декларує як недобудовану. Про ферму, яку виявили журналісти «СтопКору», в декларації судді так само – ані слова.

Маєток суддівської родини коштує близько 1 млн доларів або майже 30 млн гривень. У Мотижині Кривенки мають ще дві ділянки на 7 гектарів, а також 8 гектарів лісу у сусідніх Пилиповичах та майже пів сотні ділянок у всій Україні – від Київщини до Карпат.

Відзначимо, що раніше ми повідомляли про те, що мати дружини голови Конституційного суду України Олександра Тупицького – Лариса Колпаченко – має чотири земельні ділянки з будинком під Києвом, хоча раніше працювала звичайним фармацевтом.

Лариса Колпаченко є матір’ю дружини судді – Ольги Тупицької (Колпаченко у дівоцтві), раніше вона працювала звичайним фармацевтом в одній з аптек Донецька.

«У річній декларації Тупицького за 2018 рік Лариса Колпаченко згадувалася як співвласниця донецької квартири дружини судді. Крім того, у серпні 2018 року Колпаченко придбала чотири ділянки загальною площею 0,23 га у Василькові Київської області. На найбільшій з ділянок розташований будинок площею 211 кв.м», – йдеться у повідомленні ЦПК.

Примітно, що поряд розташована ділянка самого Тупицького, власником якої він теж став у серпні 2018 року, разом ці ділянки утворюють масив у 0,3 га.

На спеціалізованих сайтах вартість будинку подібної площі може варіюватись від 9 до 23 тис.грн за кв.м., тому лише вартість будинку на землі Колпаченко могла сягнути 1,7 мільйона гривень. Водночас на сусідній вулиці 100 м² землі продають за $300, тож за ділянки Колпаченко могла заплатити ще близько 200 тис. грн.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Суддя тaкoгo нe чeкaв – пoкaзaли вcе, врaжaючi cтaтки: “Вiд Київщини дo Кaрпaт”. Укрaїнцi пpигoлoмшeнi (Відео)