Мажори, яких поселили на обсервацію, почали тікати із готелю “Козацький” – Аваков наказав нацгвардії почати…

Частина українців, яких по поверненню із Балі 30 березня відправили на обсервацію, втекла з готелю “Козацький”. Їм не сподобалися умови проживання. 

Про це повідомляє “Київ Оперативний”, публікуючи відповідне відео.

На ролику люди тікають із валізами від готелю на Майдані Незалежності. Зазначається, що вони скаржаться на “нелюдські умови” життя і дуже дороге харчування – близько 1200 грн/день.

Українці кажуть, що готові сплатити штрафи за порушення карантину (від 17 до 34 тис.грн), аби тільки там не жити.

Повідомляється, що на місце події прибув міністр інфраструктури Криклій. Він намагається вмовити українців повернутися на обсервацію.

Як відомо, вночі до Києва прибули два літаки із Дохи – ними доправили українців, які відпочивали на Балі. Правоохоронцям впродовж тривалого часу довелося вести перемовини з ними, щоби змусити до обсервації.

Частина людей, які заселилися в готель "Козацький", втекли. Кажуть, що там "нелюдські умови" — дуже холодно та дуже коштовне харчування (1200 грн на день). Люди додають, що навіть готові сплатити штраф, який складає від 17 до 34 тис гривень, аби не жити в таких умовах.На місце навіть приїхав міністр інфраструктури Криклій, який намагався домовитися із людьми, але поки це жодних результатів не дало.Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про українців, які прибули з Балі: https://kyivoperativ.info/other/nashi-povernulisya-z-bali

Gepostet von Киев Оперативный am Montag, 30. März 2020

Як повідомляє телеграм-канал Україна Зараз міністр МВС Арсен Аваков заявив, що українці, евакуйовані з інших країн, зобов’язані пройти обсервацію. В обов’язковому порядку вони повинні провести 14 днів на обсервації.

Наприклад, вчора після ситуації з евакуйованими українцями з В’єтнаму, які з криками виламували двері і намагалися прорватися до виходу, щоб уникнути карантину, до прильоту літака з Дохи приготувалися. В аеропорту відразу чергувала Нацполіція. Всіх евакуйованих вирішили відправити на обсервацію в готель «Козацький». Відзначається, що температура повітря в приміщенні готелю +12 градусів. Прибулі обурювалися, що не хочуть проходити обсервацію не вдома, тим більше що вони прилетіли не безкоштовно, а заплатили 265 доларів (з В’єтнаму рейс був безкоштовним). Повідомляється, що все-таки всі пасажири, і навіть ті, хто був з дітьми, поїхали на обсервацію в різні готелі після того, як кілька годин простояли на вулиці в легкому одязі в оточенні Нацгвардії.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мажори, яких поселили на обсервацію, почали тікати із готелю “Козацький” – Аваков наказав нацгвардії почати…