Москаль: “Зеленський – це “радянський coвoк” в чистому вигляді. Такими “совкaми” не були ні Кучма, ні навіть Янукович”

Геннадій Москаль заявив, виступаючи в ефірі «5 каналу», що неграмотність – це тільки лише одна риса, яка дозволяє поставити знак рівності між Володимиром Зеленським та Віктором Януковичем.

За словами колишнього керівника Закарпатської ОДА, нинішній глава держави любить розкіш точно так же, як і президент-утікач, повідомляє Replyua.net.

Зеленський обіцяв передати дітям державні резиденції, але в підсумку сам перебрався до палацу. Його кортеж рази в 4 більше того, який був у Януковича.

Зеленського сьогодні супроводжують близько 50 автомобілів. Янукович відпочивав тільки на держдачі в Криму, тоді як діючий президент вже встиг відпочити за півтора року в Одесі, Гуті, в Карпатах на курорті «Буковель», на острові Бірючий, в Бодрумі, в Парижі, їздив на Ніагарський водоспад, а в новорічні свята відзначився скандальним відпочинком в Омані.

На думку Москаля, шостий президент виявився дуже слабкою людиною, причому, не тільки в плані інтелекту.

Він до цих пір так і не зрозумів, чим повинен займатися глава держави, і виявився ласим до спокуси, які дає влада. Зеленський – це типовий «радянський совок», такими «совками» не були ні Леонід Кучма, ні Віктор Ющенко, ні навіть Віктор Янукович.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Москаль: “Зеленський – це “радянський coвoк” в чистому вигляді. Такими “совкaми” не були ні Кучма, ні навіть Янукович”