Соцмережі повідомили про смэрть Геннадія Кернеса: відразу пролунала офіційна заява міськради Харкова

Ряд паблік і телеграм-каналів Харкова написали, що нібито мер Харкова Геннадій Кернес помер, так як вже не з’являється на публіці більше 35 днів. Про його нинішньому стані здоров’я немає новин.

“Життєдіяльності і працездатності міського голови Геннадія Кернеса загрози немає. Хвиля чуток про його нібито смерті, яка накрила вчора ввечері харківські паблік і соцмережі, – не більше ніж фейк”, – йдеться в повідомленні. На думку представників мерії Харкова, за чутками про “смерть” Кернеса стоять його політичні опоненти, в тому числі і ті, хто конкурує з ним за посаду мера на майбутніх виборах.

Також в мерії Харкова відзначили, що записати відеозвернення Кернес поки не може. Він продовжує лікування у відділенні берлінської клініки  “Шаріте” , де хворим заборонено використання гаджетів. За словами професора клініки Норберта Сутторпа, у Кернеса намічається прогрес, медики сподіваються, що він незабаром піде на поправку.

Раніше  стало відомо про складної операції,  яку Кернесу мали зробити в кінці вересня німецькі лікарі. Нагадаємо, ЗМІ писали, що у Кернеса на тлі коронавируса стався інсульт, через що сталося серйозне порушення мови. Автор – Надія Нікітіна

Диалог.UA

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Соцмережі повідомили про смэрть Геннадія Кернеса: відразу пролунала офіційна заява міськради Харкова