Відео.”Синочок, мій золотенький, немає тебе на світі, якби ви знали..”: мама зaгuблoго в aвіaкатaстрофі в Чугуєві зворушили розповіддю

Родичі загиблого в авіакатастрофі під Харковом військового зворушили українців спогадами

“Він підкорив небо і там залишився назавжди” – так про свого сина Олега Козаченка говорить його мати. Бортовий авіаційний технік – один з 26-ти військових, загиблих в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвим.

Олегу Козаченку було 40 років. Дитинство своє він провів у Городні, потім пішов в армію і служив у військовій частині в Чугуєві. Потім пішов вчитися на факультет комп’ютерних технологій. А більше 10 років тому пов’язав своє життя з авіацією.

Чоловік спочатку працював бортовим механіком, а потім-техніком. Всього за кілька днів до авіакатастрофи він дзвонив мамі.

“Літак доставили нам 100-річний. Потертий такий і ми будемо на ньому курсантів вчити. Так, а куди курсантів на нього садити? Ти там парашут одягай, якщо треба буде стрибати, то стрибнеш. Він сміється і каже: “Як же я кину?»

Через кілька тижнів, Олег Козаченко повинен був приїхати в село Стовпівка у відпустку до батьків. До пенсії чоловікові залишалося всього 3 роки.

“Завжди веселий, бадьорий, енергійний, повний сил і життя. Він завжди хотів літати”, – згадує сестра Нонна Шкот.

Пoхoвають Олега Козаченка у Харкові. Там у нього залишилася дружина і 8-ми річний син.

Він підкорив небо і там лишився назавжди: історія Олега Козаченка, який загинув в авіакатастрофі під Чугуєвим

Він підкорив небо і там лишився назавжди: історія Олега Козаченка. Він один з 26 військових, які загинули в авіакатастрофі під Чугуєвим.

Gepostet von Суспільне Чернігів am Montag, 28. September 2020

kharkov.politeka.net

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Відео.”Синочок, мій золотенький, немає тебе на світі, якби ви знали..”: мама зaгuблoго в aвіaкатaстрофі в Чугуєві зворушили розповіддю