«Подарувала життя сину ціною свого»: у Німеччині від коронавірусу померла дружина заступника мера Ірпеня

У німецькій клініці від наслідків нового коронавірусу COVID-19 померла 34-річна дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина – Наталія.

Жінка була вагітною, коли інфікувалася недугою.

Вона народила хлопчика, але ослаблений організм породіллі не зміг подолати ускладення коронавірусу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відомо, що коронавірус жінка підхопила на останньому місяці вагітності. До столичного пологового будинку Наталію привезли вже у важкому стані.

Вона народила сина Марка, який нині у задовільному стані. 

Втім здоров’я матері почалося погіршуватися, її перевели на апарат штучного дихання, а за три тижні непритомну ушпиталили до клініки у Німеччині. Там вона провела 10 днів, але в ніч проти 24 вересня померла.

Колега Ірпінського міського голови у Facebook висловив співчуття Маркушину. Жінку він згадує, як фахового нотаріуса та справжнього професіонала, яка завжди допомагала людям. 

«Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) – дружина мого друга, Олександра Маркушина. Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму сину», — написав Володимир Карплюк.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Подарувала життя сину ціною свого»: у Німеччині від коронавірусу померла дружина заступника мера Ірпеня