Теpмiнoвo! Забарикадувався вдома, поліція не може проникнути. У Зеленського скандал, сяде на довго

Офіс президента заявив про зухвалу поведінку народного депутата Олександра Юрченка, якому генпрокурор підписала підозра. В ОП очікують, що він буде співпрацювати з правоохоронцями

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

У Зеленського сподіваються, що матеріали у цій справі зібрані в достатній кількості, щоб було можливим довести відповідні звинувачення в суді.

«Свідомо залишаємо осторонь правову складову цієї історії – не в наших повноваженнях надавати суто юридичну оцінку матеріалам кримінальних проваджень, зібраним доказам. Але констатуємо, що з політичної і моральної точок зору, з огляду на наведений НАБУ відеоматеріал, пан Юрченко втратив етичні підстави бути депутатом Верховної Ради. Влада – не місце для «булочок», – відзначили в ОП.

Офіс президента стверджує, що «найбільше обурює» в поведінці Юрченко його «зухвалість у спілкуванні».

«Національне антикорупційне бюро України зафіксувало, що пан Юрченко в свої 32 роки поводиться так, ніби він повністю пропустив весь політичний розвиток суспільства після 2014 року. Не побачив, не зрозумів, не навчився. Ніякого виправдання цьому бути не може. Цілком логічно, що з такою зухвалістю він став «героєм» того відео, яке оприлюднило НАБУ і подивилася вся країна. Від зухвалості до хабарництва – завжди один крок», – вважають в ОП.

У телеграм каналі PavlovskyNEWS повідомили інсайдерську інформацію про приїзд детективів НАБУ до будинку депутата Юрченко.

Епопея з врученням підозри депутату від “Слуги народу” Олександру Юрченко триває. Наші джерела в НАБУ повідомляють, що він закрився в своєму заміському будинку і нікого не пускає.

До нардепу вже приїхали детективи НАБУ і САП. Вони намагаються потрапити всередину його житла.

Нам також повідомили, що детективи не можуть силою увірватися в будинок Юрченко через відсутність відповідного ордера. Його найближчим часом має підписати генеральний прокурор Ірина Венедиктова. Дозвіл на вхід в будинок повинні незабаром привезти за адресою проживання Юрченко.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Теpмiнoвo! Забарикадувався вдома, поліція не може проникнути. У Зеленського скандал, сяде на довго