Мер Києва Віталій Кличко послав Порошенка! “П’ятий” в шoцi – просто в кабінеті, він висказав йому все (Відео)

Політична партія “Європейська солідарність” підтримала чинного мера Києва, голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимира Кличка на виборах мера столиці, які заплановані на 25 жовтня. Сам же мер Києва в своєму Фейсбук прокоментував подібну заяву і відзначив, що в жодні переговори ні з ким не вступав.

В повідомленні партії йдеться наступне:

“Ми підтримуємо чинного міського голову, який реалізував політичний курс п’ятого Президента України (Петра Порошенка)”, – цитуються в повідомленні слова голови Київської міської організації партії Володимира Прокопіва на конференції парторганізації.

Він додав, що саме команда Порошенко висунула Кличка на посаду мера у 2015 році.

При цьому Прокопів закликав на виборах в Київраду підтримати список “євросолідарності”, тоді як Кличко підтримує список своєї партії УДАР.

Прокопів додав, що мета “євросолідарності” не допустити змін у законі “Про столицю”, які просуває партія “Слуга народу” і концентрації влади в одних руках.

У свою чергу сам мер Києва Віталій Кличко відхрестився від подібного розвитку подій. Про це мер Києва заявив в середу в Facebook.

“Сьогодні дізнався про підтримку моєї кандидатури на посаду мера Києва деякими іншими політичними силами. Розумію, що багато партій сьогодні хочуть, щоб Кличко був їх мером.

Я знову чітко скажу всім: я і буду мером тільки киян. І завжди був відповідальним тільки перед киянами. Адже саме вони довірили мені втілювати зміни в Києві, вибравши мером столиці.

Я вдячний за підтримку кожному жителю нашого міста “, – сказав Кличко.

Він подякував за підтримку і нагадав, що партія Удар йде на вибори самостійно.

«Ми не торгуємо! Будь-яке об’єднання можливе лише навколо інтересів киян. Ми працюємо з киянами і для киян», – додав чинний мер.

У телеграм-каналі Klymenko Time також відреагували на відеозвернення чинного мера столиці.

Кличко повторно послав Порошенко. Після того, як сьогодні політсила екс-президента підтримала кандидатуру чинного мера, він записав відеозвернення, де повністю відмежувався від Порошенка. Хоч Петра, хоч Марини. З особливим акцентом (мабуть, як попросили піарники) відрубав:

Швидше за все, якусь таку реакцію Порошенко і очікував. Для нього головне – завести своїх до Київради. А там вони, повторимося, в потрібний момент домовляться. На одному Майдані стояли, так би мовити.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мер Києва Віталій Кличко послав Порошенка! “П’ятий” в шoцi – просто в кабінеті, він висказав йому все (Відео)