Марина Порошенко очолила список “Європейської Солідарності” у Київраду

Дружина п’ятого президента Петра Порошенка Марина очолила список кандидатів у депутати від “Європейської солідарності” на виборах до Київської міської ради. Представлення відбулося у середу.

Під час представлення у ролику зазначили, що Марина Порошенко – лікар, кандидат медичних наук. “Медицина та освіта точно будуть нашими пріоритетами”, – сказала вона у ролику. Передає Gazeta.ua.

“Лідер команди “Європейської солідарності” до Київської міської ради”, – йшлося у представленні.

“Сьогодні я стою перед вами у новому статусі. Знаю, що перше питання, яке почую: “Чому я йду в політику?”. Відразу хочу сказати – не відчуваю себе політиком. У першу чергу я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не байдуже, що буде з Україною і як буде розвиватися наша столиця”, – заявила під час виступу Марина Порошенко.

Вона заявила про “проблему доступності”.

“Кожен з нас може протестувати її на собі. Достатньо просто спуститися сходами у підземний перехід з дитячим візочком, або зайти з ним у громадський транспорт. Сісти на інвалідний візок і спробувати доїхати до місця роботи. Або зайти в театр. Заплющити очі і пройтися вулицею, вщент заповненою автомобілями. Моє рішення балотуватися до Київської міської ради не в останню чергу зумовлене тим, аби ці норми впроваджувалися у життя”, – сказала дружина Порошенка.

Вона представила людей, які будуть “працювати задля того, щоб справді зробити з Києва європейську столицю”:

  • колишній секретар Київради Володимир Прокопів
  • колишній нардеп Леонід Ємець
  • лідерка молодіжної організації “ЄС” Дінара Габібуллаєва
  • ветеран російської-української війни, волонтер Олександр Погребиський
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Марина Порошенко очолила список “Європейської Солідарності” у Київраду