12-річний сирота Максим Ткачук на злo всім заспівав «Смуглянку» за що отримав квартиру в Одесі (відео)

Відсторонений від дитячого Євробачення Максим Ткачук заспівав скандальну «Смуглянку» на Дні міста в Одесі

12-річний українець-сирота Максим Ткачук, якому  відмовили в участі в дитячому Євробаченні , знову заспівав «Смуглянку». На цей раз – на виступі під час гала-концерту на честь 226-річчя Одеси.

Так, в День міста Максим виконав скандальну радянську пісню прямо на Потьомкінських сходах.

При цьому, хлопець заспівав не тільки, як пишуть в соцмережах, «улюблену всіма« Смуглянку », а й« інші прекрасні пісні ». Наприклад, він виконав композицію українською мовою «Моя Україна».

Також відомо, що в кінці виступу Максиму і його бабусі була подарована квартира в Одесі, яку йому купили нібито «почесні громадяни міста».

«Ми сподіваємося, що йому буде комфортно жити в Одесі і Макс якомога швидше стане справжнім одеситом, який буде любити наше місто і прославляти його своїми талантами на міжнародній арені», – відзначили представники Одеської єпархії.

Максим Ткачук виступив в Одесі зі скандальною «Смуглянкою»

Відзначимо, що Максим Ткачук був відсторонений Національної громадської телерадіокомпанією України від участі в відборі на дитяче Євробачення 2020. Приводом послужило участь школяра в організованому на початку цього року Російською Федерацією конкурсі Stars of the Albion в Лондоні. На сцені хлопчик з Волині був убраний у форму радянського солдата і виконував ту саму «Смуглянку».

Після рішення НГТУ, за Ткачука почали «топити» проросійські українські політики і блогери. На імені хлопчика почали спекулювати, зокрема, Анатолій Шарій, Михайло Добкін і багато інших.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12-річний сирота Максим Ткачук на злo всім заспівав «Смуглянку» за що отримав квартиру в Одесі (відео)