Останні 5 годин я витратив на те, щоб ця худобина сіла за ґрати. І ні – витраченого часу не шкода. Давайте не проходити повз, бо в інший день в цьому ж переході може бути ваша сестра, мама чи подруга

Останні 5 годин я витратив на те, щоб ця худобина сіла за ґрати.

Ця красуня ромської зовнішності вирішила пограбувати дівчину у підземному переході на шулявці. Обрала, звісно ж, дівчину невеликої комплекції, яка була в цей час наодинці. На щастя, дівчина вчасно відчула, що з її рюкзака витягують гаманець, обернулась і встигла вихопити його назад з рук молодшої помічниці, яку ви також бачите на цьому фото. Коли дівчина вихоплювала гаманець назад, ця ромська красуня з розмаху вдарила потерпілу по обличчю (так, що в неї злетіли окуляри), а потім ще завдала удару ногою в тулуб.

Я проходив повз саме в момент завдавання ударів. Попри те, що поряд йшла купа чоловіків, ставати на захист вони не поспішали, тому втихомирити красуню довелось мені, а ще одна жіночка і бабуся, яка продавала в переході квіти, намагались заблокувати їм відхід до приїзду поліції. Щоправда, затримати їх не вдалось, бо звідкись взялись ще двоє красенів тієї ж зовнішності, які відтіснили мене і разом з красунею зникли у невідомому напрямку.

Але дочекавшись поліції, ми з потерпілою поїхали в рейд районом і таки знайшли її вже у сусідньому переході біля Політеха. Вона випромінювала почуття впевненості і безкарності, принаймні тоді.

Красуня не знала, що свідки залишили потерпілій свої номери телефонів, красуня не думала, що мінімум двоє з цих свідків готові витратити свій час і зусилля на те, щоб приїхати до відділку, надати свідчення і пройти процедуру упізнання. Красуня не подумала, що на самому гаманці залишились її відбитки пальців.

Якими ж були мої відчуття, коли вдруге за день я побачив цю красуню, але вже у наручниках: її якраз заводили до відділку. Тепер в ній не відчувалось впевненості та й почуття безкарності в очах вже не було.

От чесне слово: вирок цій худобині стане найкращим закінченням цієї історії і бальзамом особисто для мене. І ні – витраченого часу не шкода. Давайте не проходити повз, щоб такі красуні опинялись там, де заслуговують, бо в інший день в цьому ж переході може бути ваша сестра, мама чи подруга.

https://www.facebook.com/SavintsevTV/posts/3251584911562315&show_text=true&width=552&height=711&appId

Думка автора може не відображати думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Останні 5 годин я витратив на те, щоб ця худобина сіла за ґрати. І ні – витраченого часу не шкода. Давайте не проходити повз, бо в інший день в цьому ж переході може бути ваша сестра, мама чи подруга