Курсантка з Львівщини, яку збив п’яний майор, розповіла про стан свого здоров’я

Про стан здоров’я постраждалої курсантки з Львівщини, яку переїхав п’яний майор розповіли на сторінці у Facebook Станиця Дрогобич Пласту – НСОУ.

Інформує Це моя Україна

Маємо новини про стан здоров‘я зі слів Галі: «Сьогодні почуваюся дійсно добре. Вихідні були важкі, але медичний персонал добре справлявся та опікувався. Зараз мене турбує періодичний біль в ногах, температура в межах 37-38. Сьогодні мені дозволили трішки сідати на каляску, десь до 30хв. на добу. Динаміка позитивна, прогнози робити рано.»

Нагадуємо, що у Києві на території військового коледжу нетверезий майор Володимир Холодний скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток. Одна із потерпілих пластунка станиці Дрогобич Галина Николин.

Фото Facebook: Станиця Дрогобич Пласту – НСОУ

Також, 30 серпня у Дрогобичі наші пластуни організували благодійний концерт, під час якого спільними зусиллями вдалося зібрати для Галі 12 100 грн. Дякуємо усім, хто долучився та підтримав.

Фото Facebook: Станиця Дрогобич Пласту – НСОУ

А ми продовжуємо збір коштів за реквізитами:

4149 4390 0273 4014 приватбанк

4149 4390 0568 2988 приватбанк

Одержувач: Галина Николин. – Ідеться у дописі.

Як ми вже повідомляли раніше “Це була бійня”: п’яний майор кілька разів наїхав на трьох дівчат – нові деталі

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Курсантка з Львівщини, яку збив п’яний майор, розповіла про стан свого здоров’я