Схоже це кінець! Вночі на таємному зібранні путіна і генералів було повідомлено, що війну в Україні фактично програно, зараз вони вирішують, як оформити поразку, – Арестович

В Кремлі вже визнали, що Росія програла розв’язану війну проти Україну, яку там називають “спецоперацією”. Наразі російські окупанти вирішують, яким чином підвести росіян до усвідомлення даного факту і як назвати провал “другої армії світу”.

Про це розповів радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, яке опубліковано на YouTube. За словами Арестовича, найімовірніше, що російських обивателів будуть переконувати в тому, що Росія вирішила не змагатися з НАТО, аби не доводити людство до ядерної війни (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

“На другий день після затоплення крейсера “Москва”, тобто, у 51-шу добу російського вторгнення в Україну ми можемо говорити, що війну Росія програла. Питання зараз в оформленні поразки Путіна”, – розповів Арестович

Він звернув увагу на те, що російське командування вкотре знизило досягнення цілей “спецоперації” в Україні, що воно робить після кожного гучного провалу.

“Що залишається Путіну? Завдати тактичного ядерного удару? Після того Заходу доведеться домовлятися з Китаєм щодо усунення маніяка, який тримає в заручниках весь світ. Тож тут тупик. Ще один варіант: програти НАТО, а не українцям, бо то для Росії страшна ганьба. Для цього Путіну треба постійна ескалація і прямі зіткнення з НАТО, щоб можна було сказати своєму народу: ви ж не хочете війни з НАТО?”, – пояснив Арестович.

Таким чином, як пояснив радник, Путін зможе пояснити росіянам, що це він зупинив криваву вакханалію, загрозу ядерної війни, а НАТО і розумні політики натисли на українців і припинили війну.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Схоже це кінець! Вночі на таємному зібранні путіна і генералів було повідомлено, що війну в Україні фактично програно, зараз вони вирішують, як оформити поразку, – Арестович