Блискуча операція! Затримання “перевертнів”. Займались вимаганням. Зганьбилась на всю країну!

У Полтаві затримані слідчий Державного бюро розслідувань, оперуповноважений поліції і їх спільник за фактом вимагання та отримання хабара.

Як повідомляється на офіційному сайті Офісу генерального прокурора України, слідчий ДБР, працівник внутрішньої безпеки поліції і їх спільник вимагали у громадянина $ 80 тисяч за активізацію досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за його зверненням.

Провадження стосується слідчого Нацполіціі, який здійснює розслідування щодо заявника.

Правоохоронці та їх спільник затримані на місці злочину, безпосередньо при отриманні першої частини хабара в сумі $ 40 тисяч.

В даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру і обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, НАБУ 12 червня затримало кілька людей, в тому числі першого заступника начальника Головного управління Державної податкової служби Києва Миколи Ілляшенка, під час передачі хабара в розмірі $ 6 млн.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Блискуча операція! Затримання “перевертнів”. Займались вимаганням. Зганьбилась на всю країну!