“Пeрeлякaнa і зі сльозами на очах cкaндaльнa Федина повідомила, що справа передається до суду”: Доведеться відповідати. “Зовсім не розуміє”

Нардепу від “Євросолідарності” Софії Федині вручили обвинувальний акт у справі про погрози на адресу президента України Володимира Зеленського.

Про це Федина повідомила в ефірі телеканалу “Прямий”, відео оприлюднено в YouTube.

“Насправді цей обвинувальний акт є підсумком так званого процесу слідства, після вручення обвинувального акта справа передається безпосередньо до суду. У нас з Марусею (волонтер Маруся Звіробій – ред.) І іншими фігурантами подібних справ була все ж думка, що президенту не захочеться бути опущеним до рівня потерпілого, можливо, його хтось підставив. Але поки справа передається до суду і в цей суд повинен прийти потерпілий, і він повинен заявити, чому ж ми його так налякали, що йому було так страшно, і в чому в наших словах загроза його життю “, – сказала Федина.

На заяву Федини уже встиг відреагувати нардеп Максим Бужанський:

“Буквально півгодини тому прочитав в новинах, що Софія Федина приндиться, як вона буде в суді робити з Президента потерпілого.

Ну, знаєте, таке легке відсилання до тюремного жаргону, такому популярному в Європейській Солідарності, ніби як виявитися потерпілим, це щось принизливе.

Боюся, Федина не зовсім розуміє, що дискутувати їй доведеться з прокурором.

Але я не про це, ось, попалося на очі.

Будь-яке опудало, яке загрожує главі держави, повинно відповідати.

В ідеалі, взагалі будь-яке опудало, яке комусь загрожує”.

Нагадаємо, що днями Федину жорстко розкритикували за заклики виходити на Майдан. Тоді депутатку дорікнули в тому, що її шеф, Петро Порошенко відпочиває в Туреччині, а вони тим часом повинні виходити на Майдан.

“Ви закликаєте до війни! До кровопролиття! До нових могил! До сліз матерів! До смерті України !, Ви так бравіруєте і в ролику і в коментарях. Чому ж ви ще не кидаєтеся в атаку, на кулемети, відвойовуючи Крим і Донбас? Замість цього сидите в спокійному Києві і влаштовуєте дурні пікети »,« Капітуляцію підписав шоколадний барига в 2014 році! “, – писали українці.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Пeрeлякaнa і зі сльозами на очах cкaндaльнa Федина повідомила, що справа передається до суду”: Доведеться відповідати. “Зовсім не розуміє”