3ахoплeння зaрyчникiв у Луцьку: буквально хвилину тому не дочекавшись поставлених вимог тeрoрuст із автобуса звільнив трьох людей

Терорист відпустив бабусю, вагітну жінку та дитину.

Луцький терорист Максим Плохой, який тримає від ранку 21 липня в автобусі заручників, близько 20:45 випустив з автобусу перших трьох заручників.

Про це повідомив голова МВС України Арсен Аваков.

Заручників забрав перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко уточнив, що терорист відпустив бабусю, вагітну жінку та дитину.

“Щойно перший заступник глави Національної поліції Євген Коваль домовився з Максимом Кривошем про звільнених перших трьох заручників. Це літня жінка, підліток і молода вагітна дівчина. Вони вільні”, – написав Геращенко.

Нагадаємо, у Луцьку, де терорист взяв у заручники пасажирів автобуса і погрожує зброєю, вибухотехніки уже знешкодили одну гранату, яку викинув зловмисник.

Раніше стало відомо, що особа, яка захопила заручників у Луцьку, сама зателефонувала о 9:25 до поліції та назвалася ім’ям Максим Плохой. Він погрожує підірвати автобус із пасажирами.

Свідки повідомляли про звуки автоматної черги. До того ж злочинець заявляє про сховану ще одну міну в людному місці. До Луцька для координації дій терміново вилетів очільник МВС Арсен Аваков. Дії злочинця, який захопив заручників у автобусі в Луцьку, надалі перекваліфікують на тероризм.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3ахoплeння зaрyчникiв у Луцьку: буквально хвилину тому не дочекавшись поставлених вимог тeрoрuст із автобуса звільнив трьох людей