Саакашвілі – Зеленському: Я через все це вже пройшов, хочеш щоб українці жили як в Європі, потрібно сьогодні ж відмовитись від..

Україні потрібно відмовитися від кредитів Міжнародного валютного фонду, тому що МВФ дає “грошей рівно стільки, щоб ми могли просто розраховувалися за зовнішні борги”. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі, нагадавши, що під час свого президентства в Грузії йому вдалося відмовитися від послуг Фонду.

“Мені здається, що при всьому тому, що ми зараз зобов’язані співпрацювати з МВФ, ви подивіться, скільки вони нам грошей дають. Вони дають нам грошей рівно стільки, щоб ми просто розраховувалися за зовнішні борги. І ми через це змушені постійно ходити на уклін. Я в свій час в Грузії відмовився від послуг МВФ”, – зазначив він.

За словами Саакашвілі, Україна вже зараз досить сильна, щоб теж від цього відмовитися.

“Але звичайно, не з тією метою, щоб повернути старих злодіїв, а для того, щоб цивілізованим шляхом здійснити реформи і зміни. І в цьому сенсі у нас все ще попереду”, – сказав Саакашвілі.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Саакашвілі – Зеленському: Я через все це вже пройшов, хочеш щоб українці жили як в Європі, потрібно сьогодні ж відмовитись від..