Президентy таки увiрвaвcя тeрпeць: Всі “прозріли” вiд тoгo, що заявив ввечері Зеленський…

Президент Володимир Зеленський заявив про плани внести зміни до закону про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію,  всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки.

Про це він сказав у відеозверненні, опублікованому у Facebook.

“Хочу поділитися тим, що наболіло. За менш, ніж два місяців на посаді, особливо після останніх поїздок країною, відчуття одне – просто бракує цензурних слів”, – сказав він.

За його словами, він щодня спілкується з чиновниками різних рівнів і розуміє – це “безнадійний діагноз”.

“Біло-сині, червоно-білі, помаранчеві, бордові, рожеві. Насправді, вони всі однієї масті. Їм всім фіолетово”, – заявив президент.

“Для чого потрібні народні депутати, які залишають недоторканність, узаконюють незаконне збагачення, просто не ходять на роботу. Для чого міністри, які розказують, що українці дуже багато їдять та будують дороги лише у власному фейсбуці і народжують дітей в Америці. Які угробили здоров’я нації і розповідають про шкоду вишневих кісточок”, – перелічив він.

“Для чого потрібні прокурори, які можуть посадити тільки власну печінку. Для чого міністр економіки часів Януковича, який називає людей ублюдками, вириває з рук телефони і обіцяє дати їм всім по пиці”, – додав він.

За словами Зеленського, він  щодня ламає голову, що з ними робити: обміняти на полонених, чи вдягнути у браковані бронежилети, які вони закупили, і відправити на передову.

“Думаю, найменше, що можна зробити зараз, назавжди позбавити їх усіх можливості брати участь в управлінні державою”, – сказав Зеленський..

“Нас звинувачують у тому, що ми хочемо відмінити люстрацію. Щоб усі зрозуміли, що ми не збираємося відміняти люстрацію, ми пропонуємо її посилити”, – додав він.

Президент заявив, що його команда напрацьовала законопроект про розширення норм закону про очищення влади.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Президентy таки увiрвaвcя тeрпeць: Всі “прозріли” вiд тoгo, що заявив ввечері Зеленський…