Через карантин в Україні влада сьогодні прийняла безпрецедентне рішення. Будуть відловлювати по всій країні

Уряд повертає жорсткий контроль за дотриманням карантину в країні.

Відловлювати і штрафувати будуть масово і все через те, що більшість людей повірили в казки про масонів і про те, що коронавируса не існує.

Дурість людей привела до того, що в Україні всього за добу вже понад 1000 заражених !!!

За останні дні в Україні різко зросла кількість людей, у яких був діагностований смертельно небезпечний коронавірус. А все тому що люди практично перестали дотримуватися правил карантину. Але ж така безвідповідальна поведінка привела до того, що в Україні вже почалася друга хвиля захворювань. 

Як заявив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, з понеділка буде посилений контроль над тим, як українці і гості країни дотримуються правил карантину. 

Степанов заявив, що зараз прикладаються максимальні зусилля для того, щоб не допустити такого ж сценарію розвитку подій, як в Італії або Іспанії. Тому прийнято рішення повернутися до накладання штрафів на тих людей, які ігнорують правила карантину. 

«Ми маємо Госпродпотребслужбу і Національну поліцію. Ми врегулювали накладення штрафів за порушення карантину. Ми вважаємо, що з понеділка ці два органи повинні більш жорстко реагувати. Ми не можемо допустити такого сценарію, який ми спостерігали в Італії або Іспанії », – заявив у своєму повідомлення Степанов. 

Відео для тих хто думає, що коронавірус це масони і що цей вірус зовсім безпечний. Просто подивіться це відео:

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Через карантин в Україні влада сьогодні прийняла безпрецедентне рішення. Будуть відловлювати по всій країні