Віктор Павлік звернувся до онкохворого сина – подробиці

Український співак Віктор Павлік звернувся до онкохворого сина Павла після його заяви про припинення лікування.

Так, вчора 21-річний син артиста повідомив, що вже не може пересуватися без візка, а одна рука практично втратила свою функціональність.

За час лікування хлопець переніс 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії, але хвороба не відступила. Павло Павлік закінчив своє лікування хіміопрепаратами, тому що «воно більше не має сенсу».

Зірковий тато хлопця звернувся до нащадка у своєму фотоблогу, оприлюднивши його фото у військовій формі.

Зі свого боку, підписники музиканта висловили свої співчуття та побажали Павлу здоров’я.

Дай боже вашому сину і вам нескінченних сил і мужності Дуже боляче… Шкода хлопчика Бажаю здоров’я цьому хлопцю! Вірю в диво Бажаю вам багато сил та великого терпіння Нагадаємо, у жовтні 2018 року Віктор Павлік повідомив, що у його сина Павла рак хребців.

Як розповів артист, 

«Почали німіти ноги і за тиждень його скосило». Павлік розповів, як дізнався про хворобу сина хвороба проявилась зненацька і почалася з проблем з ногами. За чотири місяці Павлік повідомив, що після операції стан сина покращився.

Втім, 20 червня 2020 року Павло Павлік заявив, що припиняє лікування і йому залишилося тільки протриматися в живих скільки зможе.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Віктор Павлік звернувся до онкохворого сина – подробиці