Його сьогодні ж треба садити! Савченко підтвердила, що коли Порошенко був на посаді президента то …

Те, що говорив Жванія, – було правдою. Те, що він говорив про Коломойського, що Коломойський ніби-то пішов в опозицію, так, він потім пішов в опозицію, але Майдан, насправді, фінансував в тому числі Коломойський. Це щодо початку. Про це заявила екс-нардепка Надія Савченко в ефірі одного із відомих телеканалів.

Якщо дивитися на слова, якими він користується, що це державний переворот, він дуже правильно сказав, на хвилі народних протестів. У нас були народні протести. У нас було повстання. Постання може перерости або в революцію, або в державний переворот. У нас революція, на жаль, не вийшла. Бо революція – це коли змінюється система. Система не змінилася. По факту вкінці ми бачимо, що одна еліта забрала владу в іншої. Програв український народ. На жаль.

Памятаєте як говорив Жванія, найцікавіше це те, що він і Клімкін завозили 5 мільйонів, вдумайтеся, євро, геть не мало, ми б зовнішній борг би так гасили, завозили ці гроші європейським посадовцям для того, щоб підтримати Порошенка, накупити йому підтримки. Мені здаєтсья що це все правда.

Розумієте, тут же ж, як кажуть, людина користується тією силою, якою може. Якщо в людині найбільш сильна сторона – це підлість, як у Порошенка, він користується підлістю. Він обіграв всіх. Він зробив все для того, щоб зробити себе президентом. Він, я впевнена, із самих витоків стояв разом із Льовочкіним, який починали шатати трон під Януковичем.

Я вважаю, що Жванія – це просто ще одна додаткова інформація, яка повинна показати українцям, по-перше, правду відкрити очі, що в нас не гетьман, в нас …. те що називають “сивочолим”. Друге, це те, що це його негайно треба садить. Мої критичні оціночні суждення.

Кожному президенту є за що відповідати перед своїм народом. Кожному. Пороешнка чекають всі його нагороди. Повірте. Вони його дочекаються. Він всі їх отримає сповна. При цьому президентові. При наступному. Але він їх всі отримає сповна.

Треба шукати ті факти, які є державною зрадою. Ми говорили, ви знаєте, коли була війна, говорили всі, що є Липецька фабрика, далі працює. Дуже сильно це діяло? Всі говорили, що є Панамські офшори. Дуже сильно це діяло? Всі говорили, що є Свинарчуки, Укроборонпром і корупція. Де зараз Свинарчуки? Гуляють. Десь, напевно, там же. На Мальдівах. Тому я розумію, що під всім повинні бути підґрунтя кримінальних справ. Але поки цього немає, повірте, це всеодно кладеться на моральні терези українців, які вирішують, кого їм обирати і як їм ставитися до людей.

Його сьогодні ж треба садити! Савченко підтвердила, що коли Порошенко був на посаді президента то …