Відео. Зеленський розгромив та висміяв сьогоднішній Київ, та розказав про майбутнє міста з його мером.

Президент України Володимир Зеленський офіційно представив Ірину Верещук як кандидата на посаду мера Києва.

Як передає кореспондент Укрінформу, представлення відбулося під час конференції Київської міської організації політичної партії «Слуга Народу» 20 вересня.

«Дуже часто можна почути, що Києвом зможе ефективно управляти лише корінний киянин. Ми з вами знаходимося в університеті імені Тараса Шевченка, який народився не в Києві. Як і Грушевський, Драгоманов, які викладали тут. Як і Євген Патон, міст якого щодня служить киянам. Як і названий київським Гауді архітектор Городецький. Ні, це зовсім не означає що Києву не приносили слави люди, народжені тут. Достатньо згадати Сікорського, Малевича, Лобановського. Це свідчить зовсім про інше: щоб працювати на благо міста, не обов’язково бути корінним. Обов’язково бути порядним, працездатним, чесним, талановитим і вкладати в це місто найголовніше – своє серце і свою душу. Вірю що саме такою є людина якого я хочу представити – це Ірина Верещук”, – зазначив Зеленський.

За матеріалами Укрінфор та соц мереж.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Відео. Зеленський розгромив та висміяв сьогоднішній Київ, та розказав про майбутнє міста з його мером.