Цей день таки настав. Уже 18 червня! В Офісі генпрокурора визначилися з “майбутнім!” Порошенка. Останнє слово за судом

В Офісі генерального прокурора України подали клопотання до суду про взяття колишнього президента Петра Порошенка під варту з альтернативою застави в 10 мільйонів гривень у справі про незаконне призначення заступником глави Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко, за яким йому вручили підозру.

Про це у вівторок, 16 червня, повідомляє юрист Андрій Портнов в своєму телеграм-каналі.

“Офіс генерального прокурора з клопотанням перед судом про взяття Порошенко під варту з альтернативою застави в 10 мільйонів гривень у справі, в якому йому ДБР вручило підозру”, – написав Портнов.

Як пише телеграм-канал “Політика Країни”, 10 млн гривень для Порошенка цілком підйомна сума, тому навіть якщо його заарештують, він дуже скоро опиниться на волі під заставу.

“З іншого боку, як уже писала” Країна “, конкретно по цій справі заставу навряд чи може бути більше, тому що весь збиток державі – це лише сума зарплати, яку отримав після свого призначення на посаду Семочко. А там суми зовсім космічні” , – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, підозра Порошенко було оголошена 10 червня по справі про призначення глави Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко. Розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому президенту Печерський суд Києва планує у четвер, 18 червня.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цей день таки настав. Уже 18 червня! В Офісі генпрокурора визначилися з “майбутнім!” Порошенка. Останнє слово за судом