Під Києвом колектор жoрctоко побuв пенсіонерів через борги за газ (ВІДЕО)

У Бориспільському районі Київської області колектор жорстоко розправився з подружжям через заборгованість за оплату послуг ЖКГ.

Він побив їх у дворі власного будинку, — передає Хвиля з посиланням на Еспресо.

Внаслідок ударів у жінки і чоловіка медики констатували забій м’яких тканин обличчя.

Так, 12 березня родина Шабалтун побачила біля свого будинку юнака, який увірвався в будинок і став опломбувати газовий лічильник. Жінка вибігла з дому і вимагала у нього пояснень. У відповідь молодий чоловік сказав, що ставить пломбу через порушення технічних умов. При цьому напередодні газова служба вже приїжджала з перевіркою і ніяких порушень не знайшла.

Молода людина накинувся на жінку, та закричала, на її крик вибіг чоловік, якому теж дісталося. Факт побиття був знятий на камери відеоспостереження.

Дочки подружньої пари, які живуть по сусідству, терміново викликали батькам Швидку.

За словами сім’ї Шабалтунів, у них дійсно є борги за газ, який виник через реабілітації чоловіка після інсульту, але ніякого попередження від облгазу вони не отримували. Сім’я намагається погасити борг частинами щомісяця.

Подружня пара шокована діями колекторів, поки вона знімає побої для слідства і буде намагатися знайти кривдника і притягнути його до відповідальності.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Під Києвом колектор жoрctоко побuв пенсіонерів через борги за газ (ВІДЕО)