Не дамо зам’яти справу! Начальник слідства з підлеглими домагалися дівчину на заправці не знаючи що їх знімає камера відеофіксації

Про випадок розповів Іван Крайовий у себе на сторінці у Фейбук, де і було оприлюднено відео з камер відеоспостереження.

За його словами у Солотвині на Тячівщині начальник слідства Мартинич Юрій та слідчий Дем‘ян у нетверезому стані домагались дівчини на одній з АЗС.

На відео видно, що спочатку дівчина була у їх компанії, а згодом почала пручатись. Чоловіки повалили її на землю.

Mukachevo.net звернулось за коментарем до Головного управління національної поліції Закарпаття де зазначили, що бачили це відео, і підтвердили участь правоохоронців.

Офіційно правоохоронці на відео були у вільний від служби час. Особи всіх причетних вже встановлено, але, як додали в управлінні, претензій до цих чоловіків потерпіла сторона немає.

Звісно, призначено службове розслідування, яке встановлює всі обставини, діям працівників поліції буде надана оцінка. Також рекомендуємо вам подивитись оприлюднене у мережі відео та оцінити дії чоловіків:

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Не дамо зам’яти справу! Начальник слідства з підлеглими домагалися дівчину на заправці не знаючи що їх знімає камера відеофіксації