Вчора в моєї сестри стався серцевий напад. В лікарні її відмовилися приймати і відправили додому.. Вдома стався другий приступ..

Вінничанин Богдан Греля на своїй сторінці у фейсбук розповів про трагедію, яка трапилась з його рідною сестрою, мамою трьох дітей та звинувативив лікарів у її cмерті:

Вчора, 12.06.2020 в моєї сестри стався сердечний приступ. Швидка привезла її в відділення кардіології першої міської лікарні. У відділенні її відмовилися приймати і відправили додому, мотивуючи це тим, що з таким діагнозом живуть. Коли сестра приїхала додому приступ повторився. Швидка, яка приїхала, вже її не врятувала. В сестри залишилося троє маленьких дітей. Найстаршому 3 роки. Як з цим жити, хто працює в медицині, на кого надіятися? Наші можновладці багато років поспіль знищували медицину, освіту…, націю. Я втратив людину, яка найкраще мене розуміла і найбільше любила!

На своїй сторінці Богдан розмістив відео, на якому його сестричка ще жива, в очікуванні народження третьої дитини..

Gepostet von Богдан Греля am Samstag, 13. Juni 2020

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вчора в моєї сестри стався серцевий напад. В лікарні її відмовилися приймати і відправили додому.. Вдома стався другий приступ..