Невже відкупиться?Єфремов може уникнути в’язниці, заплативши колосальні гроші: названо суму

Російський артист Михайло Єфремов, якому загрожує до 12 років колонії за смертельну ДТП в Москві, може уникнути в’язниці, якщо заплатить 100 млн рублів.

Таку думку висловив адвокат Павло Левшун, який неодноразово захищав представників російського шоу-бізнесу перед судом.

Про це пише “Комсомольська правда”.

За словами Левшуна, як компенсацію Єфремову нібито необхідно заплатити 50 мільйонів рублів сім’ї загиблого водія Сергія Захарова найближчим часом, а потім 50 млн рублів перед судом.

“Єфремов же від початку говорив про готовність відшкодувати збиток. Тому він повинен допомогти родині, це було б по-людськи. Для компенсації потрібні 50 мільйонів рублів.

Він міг би їх знайти, навіть якщо ці гроші довелося б десь позичити. А вже перед самим судовим процесом переказати Захаровим ще 50 млн. І зафіксувати все це документально, звісно. Йдеться про суму в 100 млн рублів. Каяття потрібно підтверджувати не тільки словами, а й реальними справами”, – розповів адвокат.

Варто зазначити, що грошова компенсація не означає для Єфремова повного звільнення від покарання. Але може стати важливою пом’якшувальною обставиною для винесення підсумкового вироку.

“Зазвичай у подібних справах компенсація буває куди скромнішою – до 1 млн рублів. Але тут, з огляду на резонанс і особистість самого актора… Трапився очевидний злочин: чоловік п’яним сів за кермо. І тут Єфремов зобов’язаний допомогти родині загиблого водія фінансово. Тому що їхні слова на суді матимуть важливе значення для подальшої долі актора. Якщо родичі Захарова скажуть: “Він відшкодував збитки більшою сумою, ніж ми очікували, просимо суворо його не карати”, суддя зобов’язаний взяти це до уваги як серйозну пом’якшувальну обставину. І тоді у Єфремова буде шанс на поблажливість”, – підсумував юрист.

 OBOZREVATEL

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Невже відкупиться?Єфремов може уникнути в’язниці, заплативши колосальні гроші: названо суму