Заборгував за комуналку більше 230 тис!!! грн. Сkaндальний суддя накинувся на журналістку через незручне питання (ВІДЕО)

Суддя Шостого апеляційного суду Костянтин Бабенко ледь не вибив телефон з рук журналістки журналу «Новое время» Христини Бердинських.

На своїй сторінці у Facebook вона написала, що таку реакцію судді викликало питання про його заборгованості перед ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку) елітного житлового комплексу на Печерську.

Суддя Костянтин Бабенко напагався вибити телефон у журналістки

Вона уточнила, що борг перевищує 230 тисяч гривень. Загальний борг ОСББ перед Київтеплокомуненерго становить близько 3 мільйонів гривень.

За словами Бердинских, Бабенко був присутній на останніх зборах ОСББ і постійно виходив кудись: «Кілька разів він покидав збори, йшов кудись з двору і повертався у ще більш нетверезому стані».

Журналістка зазначила, що суддя на зборах обіцяв погасити борг поступово.

«В кінці зборів, коли попросили підняти руки чи є боржники серед жителів, він підняв руку і почав розповідати комусь із жителів, що він сплатить борг поступово.

У квартирі, оформленій на його дочку, і де він проживає всі ці роки, найбільша сума боргу перед ОСББ всіх жителів – борг становить понад 230 тисяч грн.

Суддя його не виплачує, були навіть судові процеси з цього приводу і нічого. Він продовжує не платити», – написала вона.

Нагадаємо, майже 580 тисяч гривень зарплати, відповідно до даних з декларації, отримав у лютому суддя Шостого апеляційного адмінсуду Києва Костянтин Бабенко, пише Prosud: https://bit.ly/33QFYi4

Водночас, за січень він задекларував зарплату в майже 214 тисяч гривень, а у березні – у 181 тисячу.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Заборгував за комуналку більше 230 тис!!! грн. Сkaндальний суддя накинувся на журналістку через незручне питання (ВІДЕО)