Тренди макіяжу, які потрібно залишити в році, що минає і 3 головні б’юті-тенденції 2020 року

Найчастіше тренди в макіяжі змінюються кожен сезон, але є і такі, які залишаються актуальними протягом декількох років.

2020 рік не є винятком, і готує для нас нові елементи в макіяжі. Правда, ви повинні пам’ятати, що серед усіх цих порад та трендів, не  втратьте себе. Інколи те що модне, не завжди є красивими й навпаки.

Б’юті-тренди, які потрібно залишити в минулому

Подивіться на короткий перелік тенденцій, які улюблені багатьма, але тепер вони будуть в минулому.

1. Густі брови

Неприродно густі брови ідуть в минуле. Зараз в тренді природні форми та нечіткі контури. Брови повинні мати легку текстуру та розтушовку. Актуальний ефект недбалих брів. Начебто ми зовсім не роздряпували їх перед виходом. Невиразні брови — те, що треба. 

2. Матова помада

Матові текстури потрібно залишити в минулому, хоча вони так полюбилися багатьом модницям. Вдалими вважатимуться глянцеві помади та блиски.  

3. Хайлайтер

Надлишок хайлайтера також вийшов з моди: пройшов вже нарешті той час, коли дівчата наносили хайлайтер в якості праймера під тональний крем, на вилиці наносили шиммер, додатково проходилися хайлайтером по всьому обличчю. Такі ефекти можуть виглядати доречно на професійній фотосесії, у звичайному ж житті це виглядає максимально дивно. 

Б’юті-тенденції наступаючого року

Тепер поговорімо про фаворитів майбутнього року, ви просто зобов’язані про них знати!

1. Підводки

Використовуйте графічні стрілки для створення незабутнього макіяжу! Також не забувайте про те, що можна використовувати різні кольори цього засобу. 

2. Сині тіні

Синь тіні — це безумовний тренд 2020. Тут головне вміти його оригінально поєднувати з усім макіяжем. 

3. Рум’яна

l

Всі текстури й відтінки рум’ян будуть затребувані візажистами та модницями. Їх можна наносити на щоки й повіки, навіть губи. Повірте, такий монохромний макіяж буде актуальним. Не допускайте надлишок скульптування і бронзера на обличчі. 

Будьте красивими!

Що б ви ще додали до списку антитрендів?

Источник: poshepky.com

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тренди макіяжу, які потрібно залишити в році, що минає і 3 головні б’юті-тенденції 2020 року