Всі хто може – моліться! Тут пекло, якого ще не було ніде і ніколи! Хлопці з Бахмуту показали, що там робитсья. Відео

Бахмутський напрямок залишається найгарячішим на всій лінії фронту. Наші військові щодня роблять титанічні зусилля, аби втримати ворога.

Про це повідомив лейтенант НГУ Євген Оропай. За його словами, ворог посилив тиск на усі позиції Сил оборони.

ЗСУ не здають позицій

Оропай розповів, що буквально вчора по місту окупанти здійснили масований артилерійський обстріл та піхотний штурм.

Ні одна позиція не здалась і не відійшла, попри те, що обстріли тривали майже 4 години,
– сказав військовий.

Він пояснив, що активність ворога фіксується здебільшого в нічну пору. Зокрема, окупанти застосовують артилерію, вилазки розвідки та штурми.

Скільки вагнерівців залишилось під Бахмутом

Лейтенант НГУ розповів, що на Бахмутському напрямку ЗСУ знищили близько 80% вагнерівців, тому під Бахмутом їх майже не залишилося. Натомість на їхні позиції прийшли регулярні війська Росії.

Однак військовий впевнений, що бажання Путіна захопити Донецьку область до березня не здійсниться. Наші воїни налаштовані на перемогу і боротимуться до кінця.

Яка ситуація у Бахмуті

  • Російські окупанти стверджують, що нібито захопили Бахмут, де останні декілька місяців тривають запеклі бої. Однак супутникові знімки підтверджують, що російські війська діють на околицях Бахмута.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що українські Сили оборони не відійдуть від Бахмута та почнуть деокуповувати захоплену росіянами територію Сходу. Це станеться, якщо наша держава якнайшвидше отримає далекобійну зброю. Глава держави наголосив, що здавати Бахмут ніхто не буде.
  • 2 лютого нацгвардійці в південно-східній околиці Бахмута виявили два ворожі літаки Су-25 на відстані трьох кілометрів. Ціль була захоплена стрільцем-зенітником ПЗРК “Ігла-1” та здійснено пуск.
  • Речник Східного угруповання Збройних сил Сергій Череватий інформував, що на Бахмутському напрямку щодобові втрати окупантів йдуть на сотні.
Всі хто може – моліться! Тут пекло, якого ще не було ніде і ніколи! Хлопці з Бахмуту показали, що там робитсья. Відео