Посмішка цієї хворенької дитини вселяє надію в тисячі сердець по всьому світу

Одна маленька дівчинка стала справжнім натхненням для багатьох батьків, чиї діти з’явилися на світ недоношеними. Фото усміхненої Фреї, якій на цьому знімку всього 5 днів, поширилося по світу як вірус.

Дівчинка посміхалася до вух своїм люблячим батькам Девіду і Лорен Вінье. Тепер її називають «найщасливішою дитиною в світі».

Фрея народилася в День подяки в 2014 році, її вага становила всього 1,7 кг. Середня вага новонародженого коливається від 2,5 до 5 кг.

Лорен, мати 2 дочок, розповідає:

«Я розмовляла з нею і запитала:” Ну що, пошлемо фотку татові? ” І коли я зібралася її сфотографувати, вона посміхнулася тією самою широкою посмішкою. Це той знімок, яким я завжди хотіла поділитися з людьми, оскільки він так мене зачепив.

Ми віддали копію сестричкам в лікарні, а коли я приїхала туди народжувати другу дочку, то фото так і висіло в їхній кімнаті відпочинку ».

Вагітність Лорен протікала складно. На 28-му тижні жінка боролася з прееклампсією – це ускладнення, що виникає під час вагітності, при якому сильно підвищується тиск. Лікарі встановили, що частота серцебиття у плода падає, і потрібно терміново вдаватися до кесаревого розтину.

Однак всі страхи вщухли після появи на світ маленької Фреї. В результаті Лорен вирішила підтримати і інших батьків з недоношеними дітьми та поділилася фотографією в блозі Birth Without Fear ( «Пологи без страху»).

З того моменту знімок Фреї з її сліпучою посмішкою поширився в віртуальному світі немов вірус. Його виклали в Фейсбук, де він набрав понад 35 тисяч репоста і понад 300 тисяч лайків.

В цьому році в листопаді сяюча Фрея святкує свій п’ятий день народження.

«Якщо чесно, то вона – найкраще, що сталося з нами, – каже Лорен. – Коли ми йдемо в магазин, то вона сама доброзичлива, вітається з кожним зустрічним.

Вона дуже смішна, дуже щаслива. На тому знімку, де їй всього 5 днів від народження, ви бачите її характер, і коли ви дивитеся на неї зараз, то розумієте, що вона не змінилася. Вона так і залишилася тією самою щасливою дитиною ».

Джерело:poradnytsya.info

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Посмішка цієї хворенької дитини вселяє надію в тисячі сердець по всьому світу