Російські військові потрапили під вогонь ЗСУ на Донбасі: у росіян багато загuблuх і пoрaнeнuх, пiдбuта бронетехніка

Російські військові зазнали важких втрат на передовій: 49 російських найманців ліквідовані, 94 отримали поранення різного ступеня тяжкості в резултате боїв з ВСУ. Крім того, повідомляється про ліквідованої бронетехніці на передовій Донбасу.

Російська армія за останній місяць в ході бойових зіткнень з українською армією втратила 49 чоловік загиблими, 94 отримали поранення.  Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter  повідомив  офіцер української армії Анатолій Штефан.

Він послався на підтверджені дані розвідки зі зведенням про втрати російських військових за травень: всього за 30 календарних днів ліквідовано 49 осіб. При цьому кількість поранених і травмованих майже вдвічі вище. За даними офіцера, їх число – 94. Крім тогою в травні українські військові підбили і ліквідували 7 одиниць озброєння і бронетехніки росіян.

“За підтвердженими даними, втрати російсько-окупаційних військ протягом травня 2020 склали: незворотними (200) – 49 осіб; пораненими і травмованими (300) – 94 особи; озброєння і військової техніки – 7 одиниць. Воїни Об’єднаних сил надають адекватну відповідь на провокаційні дії і агресії Російської Федерації ” , – підкреслив офіцер української армії.

 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Російські військові потрапили під вогонь ЗСУ на Донбасі: у росіян багато загuблuх і пoрaнeнuх, пiдбuта бронетехніка