“Дuвoвuжнa жiнкa”: Великоднє відеозвернення Першої Леді Зеленської пiдкoрuлo українців. Марині тaкe і нe cнuлoся

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена звернулася до українців під час Великодня та привітала їх зі святом.

Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в Instagram

“Вітаю з Святом, яке дарує кожному відчуття надії і поновлення! Нехай віра в можливість справжнього дива і обов’язкової перемоги світла не покидає ні на мить! Світлого Великодня!”, – написала вона.

До слова, українці в коментарях просто “засипали” Зеленську компліментами:

“Найкрасивіша перша леді”; “Дуже красива”, “Ви еталон жіночності”, “Яка ви гарна”, “Красуня”, “Маарині не снилося”,  – і тому подібне.

Варто зауважити, що і сам український лідер напередодні свята звернувся до всіх християн східного обряду і привітав їх з Великоднем.

“Дорогі українці! Я вітаю всіх християн східного обряду зі святом – Світлим Воскресінням Христовим! Нехай в наших серцях будуть добро, світло і милосердя, а в будинках – радість, достаток і любов. Нехай на нашу землю повернеться мир”, – сказав тоді Зеленський.

Варто зауважити, що і сам український лідер напередодні свята звернувся до усіх християн східного обряду та привітав їх з Великоднем.

Дорогі українці! Я вітаю всіх християн східного обряду з прийдешнім святом – Світлим Воскресінням Христовим! Нехай у наших серцях будуть добро, світло та милосердя, а в домівках – радість, достаток і любов. Нехай на нашу землю повернеться мир”, – сказав тоді Зеленський.

View this post on Instagram

Дорогі українці! Я вітаю всіх християн східного обряду з прийдешнім святом – Світлим Воскресінням Христовим! Нехай у наших серцях будуть добро, світло та милосердя, а в домівках – радість, достаток і любов. Нехай на нашу землю повернеться мир. Іще раз закликаю всіх відсвяткувати Великдень вдома. Коли ми всі зостаємося вдома – це справді єднання. Єднання заради лікарів, заради здоров’я нашої нації, а отже – її майбутнього.

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Дuвoвuжнa жiнкa”: Великоднє відеозвернення Першої Леді Зеленської пiдкoрuлo українців. Марині тaкe і нe cнuлoся