21-річна парамедuк «Пmашка», яка зачарувала багатьох своїм співом із укрuття заводу «А3овсmаль», перш, ніж стати медuком…

Інтернет видання .time.vichenews.fun з посиланням на Пані Оксана, повідомляє.

Чим далі, тим менше ми про них згадуємо. Сама велика поразка – це довести себе до стану байдужості та придушення емоцій що до наших ЖИВИХ Героїв

21-річна парамедик Катерина Поліщук з Тернопільщини («Пташка»), яка зачарувала багатьох своїм співом із укриття заводу «Азовсталь».
Шість років тому на конкурс малюнків Катерина намалювала картину, де була пташка, український тризуб і калина. Відтоді її і почали називати ‒ «Пташка».

«Катруся ще навіть не вміла добре балакати, а вже вміла співати. Коли була малесенька, ми лягали спати, я їй співала українські пісні. Оскільки швидко в селі втомлюєшся, то я скоріше засинала за неї. Але Катя мене будила, щоб я доспівала. Пішла в музичну школу на вокал, але провчившись пів року зрозуміла, що їй мало і пішла на бандуру.
Після 9 класу вступила у Тернопільське музичне училище імені Соломії Крушельницької, пізніше перейменували в мистецький коледж, який закінчила на відмінно. Їй було 18 років у 2019 році, коли поїхала в Київ. Звісно, я хвилювалась, але вона на вступні іспити їхала сама, на екзамени ‒ сама, самостійна дівчинка. І я їй казала, що у житті слід добиватись усе самій», ‒ розповідає мама про доньку.
Перш, аніж стати медиком-добровольцем, Катерина кілька років займалась волонтерством. Відвідувала сиріт, приносила їм смаколики, які сама готувала. А потім почала допомагати у військовому госпіталі в Києві. Любила мотоцикли та й їздила на них сама.

«Пташка» парамедик доброволець Медичний Добровольчий Батальйон Госпітальєри • Hospitallers Paramedics
Не полінуйтесь та зробіть від себе пост, щоб всім нагадати – мовчання вбиває!

Повертайтеся живими, наші дорогі герої !
Ми всі МОЛИМОСЬ за вас.
Героям Слава!

21-річна парамедuк «Пmашка», яка зачарувала багатьох своїм співом із укрuття заводу «А3овсmаль», перш, ніж стати медuком…